kwaliteit en veiligheid zijn                           

de uitgangspunten van ons bedrijf      

DUURZAME ONTWIKKELING

Kabelwerken H.J. van Dorp werkt al jaren aan een betrouwbaar, kwalitatief, flexibel en servicegerichte organisatie. Ons streven is om groei te realiseren zonder dat onze kernwaarden worden aangetast. Sterker nog, we blijven duurzaam investeren in onze organisatie met als doel om onze waarden en overtuigingen extra kracht bij te zetten.

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) co-financieert ons project “Duurzame Ontwikkeling”. Binnen het project hebben we samen met onze medewerkers gekeken hoe wij onze organisatie, onze functies en onze kwaliteiten nog beter konden inzetten. Dit allemaal vanuit onze overtuiging dat je het beste uit jezelf haalt wanneer je zelf invloed hebt op de uitkomst. Het project is begeleid door Ronald van Elswijk van Ontwikkelwijzer.

Samen met medewerkers uit alle geledingen van ons bedrijf hebben we een duidelijke stip op de horizon gezet. Elke functie heeft een eigen actieplan gemaakt waarin de bijdrage aan de organisatiedoelen en functieontwikkeling concreet werd. Hierdoor zijn stappen gezet die ervoor hebben gezorgd dat ons gezamenlijke doel steeds dichterbij komt.

Kabelwerken H.J. van Dorp streeft naar een organisatie waarbij iedereen zijn kwaliteiten optimaal kan benutten, gericht op het punt die we samen willen bereiken.