kwaliteit en veiligheid zijn                           

de uitgangspunten van ons bedrijf      

OVER ONS

Kabelwerken H.J. van Dorp B.V. is opgericht in januari 1990. In de tussenliggende jaren zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig en gerenommeerd bedrijf met gemotiveerde en professionele werknemers.

Ons bedrijf is gevestigd op het industrieterrein de "Vergulde hand" in de Ampèrestraat 8-10 en 14 te Vlaardingen. Van hieruit worden al onze projecten gecoördineerd, het materieel opgeslagen en onderhouden. Voor onze klanten verzorgen wij ook de eventuele opslag en het transport van kabel. Het transport van materieel van en naar projecten verzorgen wij met onze eigen vrachtwagen, waardoor we snel kunnen schakelen en niet afhankelijk zijn van de transportwereld.

Onze specialiteiten zijn:

  • Bovengronds kabelwerk
  • Ondergronds kabelwerk
  • Grondwerken 
  • Datanetwerken
  • Glasvezeltechniek
  • Kabeldraagsystemen 

Kwaliteit en Veiligheid zijn de uitgangspunten van ons bedrijf, welke worden gewaarborgd door ons VCA*2004/04-certificaat.

De kracht van onze onderneming ligt naast Kwaliteit, Veiligheid en een gerichte Flexibele opstelling naar onze opdrachtgevers, in het meedenken met en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ons werkgebied evenals onze klantenkring strekt zich uit over geheel Nederland. Ook buiten Nederland zijn er door ons projecten uitgevoerd met name in: België, Duitsland, Engeland, Denemarken en de Verenigde Staten.

De projecten die door ons worden uitgevoerd variëren enorm. Van de gevoelige glasvezel- en datakabel, tot de zware hoogspanningskabel. De te leggen lengten van de kabels wisselen per project. Dit kan variëren van 10 meter tot 250 kilometer of meer. De diversiteit van de opdrachten zorgt voor een constante stimulans voor zowel de projectbegeleiding als voor het uitvoerend personeel.

Door de hands-on mentaliteit en de flexibele montage- en logistieke schema's, die door ons bedrijf worden gehanteerd, is er door de jaren heen veel waardering gekomen van onze opdrachtgevers. Dit blijkt uit de continuïteit van ons bedrijf.